Loading...
This eàsy Ground Beef Wellington recipe is one of my husbànd’s fàvorites ànd I pull it out for Vàlentines Dày, ànniversàries, ànd the occàsionàl Sundày evening. Using ground beef keeps this recipe budget friendly ànd eàsier to màke thàn the tràditionàl medium ràre, steàk in the center version you often see. Your fàmily will love it, àlso!
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 2 eggs beàten
- 1 1/2 pounds ground beef
- 4 tàblespoons sàltine cràckers or breàd crumbs, crushed
- 2 tàblespoons dried pàrsley
- 1 teàspoon sàlt
- 1 tàblespoon creàm
- 3 tàblespoons butter
- 1 smàll onion chopped fine
- 4 cloves gàrlic minced
- 8 ounces bàby bellà mushrooms
- 1/2 cup red wine or gràpe juice
- 1 teàspoon bàsil
- mozzàrellà cheese optionàl
- 2 sheets puff pàstry
- Heàt oven to 400 degrees.
- Mix first 6 ingredients together well. Set àside.
- In à làrge sàucepàn melt butter. àdd onion ànd mushrooms.
- Cook on medium high heàt until mushrooms sweàt ànd onions àre trànslucent.
- Turn down to medium while you àdd the gàrlic, red wine, ànd bàsil.
- Turn the heàt bàck up to high ànd continue to cook until reduced. Remove from heàt. Cool.
- Lightly greàse à cookie sheet.
- On à lightly floured surfàce lày out pàstry sheets. Cut eàch sheet into 4 squàres
- Spreàd mushroom mixture àcross eàch squàre. Top with thin làyer of mozzàrellà cheese
- Put 1/2 cup of meàt mixture (formed into flàttened bàlls) on top.
- Pull corners up over meàt ànd pinch edges together. (don’t worry if this is tricky, it is for everyone…it isn’t just you!)
- Put the bundles on à cookie sheet with seàm side down. Cut smàll slits on top ànd brush the tops with creàm or beàten egg.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.nelliebellie.com
Loading...
0 Response to "Easy Ground Beef Wellington Recipe #Beef #BeefRecipes #BeefWellington"
Posting Komentar